Ny LED-teknologi gjør det nemlig mulig å bruke en universell lampemodul til alle trykknapper, signallamper og vendere med lys, slik at man fra nå av bare trenger å velge selve linsen i ønsket farge (rød, gul, grønn, hvit, oransje eller blå).
 
- Dermed slipper fagmannen å bruke tid på å sette sammen riktig lampehode med riktig modul. Oppgraderingen gjør også at Harmony-serien blir betydelig forenklet, og fremover består av færre varenumre, skriver Schneider Electric i en pressemelding. 
 
De forteller at dette gir en rekke fordeler for alle som jobber med trykknapper og lamper – fra grossister og tavlebyggere til maskinbyggere og elektrikere:
 
enklere å velge de rette produktene til oppgaven
raskere montering
mindre risiko for feil
mer effektive innkjøp og administrasjon
optimalisert lagerstyring og mindre plassbehov på lageret og i servicebilen
kortere leveringstid
forenklet service og vedlikehold
 
- Den oppgraderte lampemodulen har en ny lysdiode som avgir et intenst og jevnt hvitt lys. Samtidig har de fargede linsene også fått en ansiktsløftning med enda klarere og tydelige farger som er enklere å skille fra hverandre – også selv om lampen er slukket, skriver selskapet videre i pressemeldingen. 
 
Oppgraderingen gjelder alle Ø 22 mm lystrykknapper, signallamper og vendere med lys i både metall (XB4) og plast (XB5).
 
Schneider Electric opplyser at overgangen til det nye sortimentet skjer gradvis, og alle oppgraderte produkter er tydelig merket på emballasjen.