Det nye selskapet samler over 130 års historie og kompetanse, og får nærmere 200 ansatte.

Det gjør Teca til en av de store tverrfaglige leverandørene av tekniske produkter og tjenester til bedrifts- og privatmarkedet på Vestlandet, der selskapet har arbeid innen bygg- og anleggsbransjen, industri på sjø og land, fornybar energi, samt private hus og fritidsboliger.

- I Teca har vi samlet alle tjeneste områdene fra Helle Elecon, TB Sunnhordland og KES. Konsolideringa gjør oss til en tydligere og sterkere aktør i markedet, både i Sunnhordland og på resten av Vestlandet. Som ett Teca lag skal vi levere enda bedre til våre eksisterende kunder, og samtidig gjøre oss attraktive, sier Christer Notland, daglig leder for det nye selskapet.
Han legger til at Teca er en av svært få tekniske tjenesteleverandører som tilbyr alle fag til alle type markeder, noe som gir oss en sterk posisjon for å øke oppdragsmengden framover.

Bytter lokasjon på Stord

Den tekniske utviklingen går raskt, spesielt i en tid da energisparing og -effektivisering blir stadig viktigere både for privat- og bedriftskundene. Teca sitt samlede produkt- og tjenestetilbud gjør den tekniske hverdagen enklere for kundene, gjennom moderne løsninger og riktig kompetanse til hvert enkelt oppdrag. Teca skal være en gunstig leverandør og samarbeidspartner for oppdragsgivere, både når det gjelder kvalitet, tidsbruk og økonomi.

Det nye selskapet vil ha lokasjoner på Stord, Bømlo og i Kvinnherad, slik de tre tidligere selskapene også hadde. På Stord flytter Teca fra Kunnskapshuset i Leirvik til Servicebygget på Heiane, og på Bømlo gjør en om den nåverende butikkvirksomheten på Bremnes til servicesenter, der en blant annet kan bestille oppdrag og få hjelp.

Søker flere ansatte

- Vi har nå et samlet fag- og arbeidsmiljø med motiverte kollegaer som går inn i en spennende framtid. Utover våren virker det som om koronapandemien er på retur, og vi er offensive. Oppdragsmengden er økende, og Teca skal rekruttere flere medarbeidere den kommende tiden. Selskapet søker blant annet prosjektledere, VVS-ingeniører, elektrikere/automatikere, serviceteknikere for ventilasjon og rørleggere. I tillegg ansetter vi i disse dagar ca. 10 lærlinger, da lærlinger er framtiden og noe vi satser tungt på, opplyser Christer Notland.

For mer informasjon: Christer Notland, daglig leder, Teca AS, 982 40 642