Hun mener løsningen på dette er en UPS som sikrer jevn og pålitelig tilkobling i kritiske øyeblikk som overspenning eller strømbrudd. 

Schneider Electric lanserrte en ny serie UPS-er for en tid tilbake, designet for viktige behov for strømbeskyttelse, under de mest ustabile strømforholdene.
Den nye serien skal beskytte kritisk utstyr og tilkoblede belastninger mot uforutsigbare strømforstyrrelser som pigger, overspenninger og strømbrudd.

 

Spesielt utviklet for elektromarkedet

- Easy-serien kan fås i et bredt sortiment, og er spesielt utviklet for elektromarkedet. UPS-ene finnes i ulike størrelser, batteritider og topologier, som dekker de fleste behov. I tiellg er de enkle å installere, her snakker vi plug-and-play. Dette forenkler jobben, noe montøren setter pris på. Til og med våre minste 3-fase UPS-er (opp til 40kVA) er så enkle at det ikke kreves oppstart fra våre teknikere. Slik minimeres installasjonskostnadene, men man kan likevel få bestilt med oppstart om ønskelig. For våre større 3-fase produkter er igangkjøring alltid inkludert for å sikre en god installasjon, påpeker Frosterød i en pressemnelding..

Hun mener de nye 3-fase UPS-ene har en av de høyeste virkningsgradene på markedet, og håndterer i tillegg et bredt spenningsområde og forstyrrelser i nettet. Easy-serien er derfor et smart forretningsvalg.Her får du den ledende t eknologien til en svært rimelig pris. 

Kan tilbys med tilstandsovervåkning

Med Easy-serien er det mulig å koble UPS-ene til tilstandsovervåkning. Dette kan enten gjøres lokalt eller via Schneider Electric sine sky-baserte programvareløsninger, EcoStruxure IT Advisor eller EcoStruxure IT Expert. Dette er en stor fordel for kritisk utstyr hvor man trenger status i sanntid. Man kan også få en rapport som forutsier kommende utskiftninger av utstyr, slitedeler som batterier, noe som gjør det enkelt å estimere fremtidige kostnader.