Det Bergen-baserte selskapet bygger infrastruktur for lading av elbiler, og kan vise til en imponerende vekst og utvikling siden etableringen i 2021. Som totalleverandør av ladeløsninger, er selskapet en pådriver i det globale skiftet til EV-mobilitet ved å gi enkel tilgang til ladeinfrastruktur overalt.

Wattif AS drifter i dag noen av de største ladeanleggene i Norge, og har nå ca. 6000 parkeringsplasser i porteføljen landet over – og er i stadig vekst. Selskapet har også kontorer og virksomhet etablert iblant annet Storbritannia, Irland, Tyskland, Østerrike og Sverige.

Konseptet er å la folk lade der de normalt parkerer, fremfor å måtte parkere for å lade. Parkeringsplasser med elbil-ladere er mer attraktive for ansatte og kunder som skal parkere over tid, som igjen vil generere ekstra inntekter for eierne.

Som en viktig del av sin vekstambisjon, er Wattif i gang med å bygge et nettverk av elektroinstallatører. Derfor ønsker selskapet å være synlig under Eliaden, forteller Hulbach.

– Jeg har tidligere jobbet 10 år i Schneider Electric, og har både stått på stand og hatt foredrag på Eliaden mange ganger. Derfor vet jeg hvor viktig arena dette er for installatørene. De er en viktig målgruppe for oss, da de er i kontakt med mange eiendomsbesittere og vil være vår forlengede arm inn mot disse. Et samarbeid med oss, vil gi installatørene et stort, ekstra inntektspotensial.

Selskapet har ulike modeller for drift og lading, og kan også kjøpe opp ladeanlegg for de som ikke lenger ønsker å drifte disse, legger han til.

Hele artikkelen kan du lese her.