Vi vil også sette dagsorden gjennom å ha et kritisk blikk på de store linjene i bransjen og vi vil skape debatter. Men først og fremst vil vi formidle all verdiskapning som skjer - og alle suksesshistoriene! Skal vi få til det, er vi avhengig av tips og innspill fra dere som jobber i bedriftene og ute i felten hver dag. Det kan være et vunnet anbud, en smart løsning, rekordinntak av lærlinger, en produktnyhet, gode resultater, satsing på kvinner, nytt om navn etc. Det er ingen grunn til å la de gode nyhetene forbli en intern eller lokal hemmelighet. Vi sprer gjerne budskapet!

Hvem er vi?

Det er en erfaren kvartett som står bak etableringen av det nye nettstedet Elektro247.no, og som har klare ambisjoner om å skape en digital møteplass hele bransjen vil ha glede og nytte av. - Ja, dette er en nettportal for deg som jobber i eller med elektrobransjen, sier Stig Grindahl - identisk med mannen som har bygd opp ledende nettsteder som VVSforum.no, VANytt.no og ITBaktuelt.no.

- Vi har klare ambisjoner om at vi løpet av kort tid skal bli den mest leste digitale nyhetskanalen innenfor elektrobransjen i Norge. Det skal vi klare med vår kunnskap gjennom de øvrige digitale nettstedene.

Han trekker spesielt fram VVSforum, som er VVS-bransjens mest leste nyhetskanal på nett i Norge - og faktisk størst i Norden også̊. VVSforum har på det meste over 40.000 lesere per måned, og over 65.000 sidevisninger.

- Også Elektro24-7 vil basere seg på samme suksessformel. Det vil si å ha et aktuelt og spennende innhold til nytte og merverdi for hele næringskjeden!

Grindahl har med seg Morten Hagen, Fredrik Bakke og Tom Helgesen i elektrosatsingen, alle med relevant kompetanse og erfaring i ryggen.
 

Morten Hagen jobber i dag i energibransjen med fremtidens fleksibilitetsmarkeder og har bakgrunn som gründer av IT-selskap og kommunikasjonsbyrå. Han har i tre år ledet forretningsutvikling og marked i smarthusselskapet Futurehome, og tilsvarende områder i strømselskapet Smart Energi. De siste årene har han jobbet tett med grossister og installatører gjennom smarthus- og energiløsninger, og vært en pådriver for å bygge mer energikompetanse for installatører. Morten har i tillegg holdt en rekke foredrag på ulike arenaer, bl.a. NVEs energidager, Energi Norge-konferanser, Boligdagene, Nelfo-konferanse, m.m. 

Fredrik Bakke har jobbet med markedsføring og kommunikasjon siden 2013, og innenfor smarte hjem og energiløsninger siden 2018. Han har vært med på å utarbeide kommunikasjonsplaner og markedsmateriell om energi og effekttariffer sammen med en rekke nettselskaper og deres pilotprosjekter over hele landet. I det ligger blant annet produktomtaler, både i form av saker/artikler, samt livesendinger som også er tilpasset som webinarer for å beskrive produkter og løsninger på en god og informativ måte.

Tom Helgesen har vært i mediebransjen det meste av voksenlivet, og har innehatt stillingen som nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør i flere dagsaviser, samt gründer av en regionavis for Sarpsborg og Fredrikstad. Har også vært forfatter i flere boksuksesser. Driver i dag eget mediebyrå og tilbyr tjenester på alle plattformer. Blir også hyppig brukt som rådgiver i mediestrategier og - håndtering. Nå vil det meste av fokuset handle om å skape et godt og aktuelt innhold på Elektro24-7.
 

- Vi skal løfte fram alle som driver bransjen framover, og på den måten selv være en aktør som bidrar til utvikling og økt omdømme - og med det økt rekruttering. Jeg gleder meg stort til fortsettelsen, sier han.  

Naturlig sted for markedsføring

Gjennom et godt og variert redaksjonelt innhold, nyhetsbrev og aktiv utadrettet virksomhet har vi store ambisjoner om å nå høye lesertall raskt, og gjennom det vil Elektro24-7 samtidig være et naturlig sted å markedsføre seg. Det være seg gjennom profil- eller produktannonsering, innholdsmarkedsføring eller stilling ledig. Vi kan også gjennomføre webinarer, filme produktpresentasjoner (også live) etc .som kan presenteres både på vår egen og kundens plattform, samt eksternt om det er ønskelig.

- Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan skape økt synlighet, og med det økt lønnsomhet for din bedrift. I oppstartsfasen kan vi tilby ekstra gode tilbud, lover Stig Grindahl.  

Velkommen til bransjemøteplassen Elektro24-7!