Ringeklokker er en liten detalj i en bolig eller leilighet, men samtidig noe alle skal ha. Derfor er det et perfekt produkt for å gi installatørene og elektrikerne mersalg når de er ute i felten, sier Torbjørn Ulseth, daglig leder i sikkerheten-selv.  

- Vårt konsept handler om å tilby de beste sikkerhetsproduktene på markedet og ha produktkompetanse til fingerspissene, og vi har et sortiment som favner alt som skal gjøre hverdagen tryggere for sluttbrukeren. Ringeklokker er et enkelt, men veldig etterspurt produkt som mange elektrikere har trukket til sitt bryst og alltid tilbyr sine kunder når de er ute på oppdrag - det være seg hos private eller bedrifter. De er lette å montere og lette å selge. 

Fra Resideo kjøper vi Honeywell Home ringeklokker, en sterk merkevare de aller fleste har hørt om. Det er også derfor vi har valgt dem i vårt sortiment av ringeklokker, påpeker han. 

Utvalget av ringeklokker er svært stort og dekker ethvert behov, men Ulseth trekker spesielt fram de trådløse seriene som de mest etterspurte, nettopp fordi anvendelsesområdene er så mange.

Godt samarbeid

Sikkerheten Selv har solgt produkter fra Resideo i mange år, og Ulseth skryter av det gode samarbeidet de har hatt - og har - med Resideos Business Development Manager Norway & Sweden Tom Fjordvang. 

- Vi har svært god erfaring med både produkter og oppfølgingen fra Resideo, og tilbyr hele serien av sikkerhetsprodukter som går under merkenavnet Honeywell Home, med ringeklokker som den mest utbredte produktgruppen. Vi har mange elektrikere på kundelisten, da ringeklokke og ringetrafo er et optimalt, Basic produkt å selge for dem. Om det er snakk om nye eller eksisterende boliger, kommer man ikke utenom å ha en ringeklokke. Mange eldre hus sitter dessuten fortsatt med en gammel modell som er overmoden for utskiftning, så her er mulighetene mange. 

I tillegg til direktesalg gjennom nettbutikken, selges produktene gjennom grossister og forhandlere. 

- Ja, vi selger til alle, nettopp fordi ønsker å nå bredt ut, men segmenterer selvsagt prisene i forhold til de ulike kundegruppene. 

En viktig aktør

Resideos Tom Fjordvang er takknemlig for de gode tilbakemeldingene fra Ulseth, og fremhever Sikkerheten Selv som en viktig kunde - spesielt innenfor ringeklokker. 

- Vi har et veldig hyggelig og godt samarbeide, hvor vi ser fremover til vekst og utvikling. Vi er også blitt mer bevisste på at mange av våre produkter gir gode muligheter for mersalg for elektrikerne. Det er enkle produkter å ha med seg, og spesielt en moderne ringeklokke med ulike farger og effekter å velge i, skaper lett begeistring hos forbrukeren, sier Fjordvang.