- Vi har samme modell både i Sverige og Danmark, som et ledd i vår strategi om å yte best mulig kundeservice. Men vi inngår bare allianser med de som er spesialister innen dette produktsegmentet, påpeker han.

 

En av Norges ledende aktører

Sikkerheten-selv.no (med Støk Handel AS som det juridiske navnet på organisasjonen) er i dag en av Norges største og ledende distributører av sikkerhetsprodukter. Helt siden 2005 har de tilbudt et bredt utvalg av sikkerhet og smarthusprodukter av høy kvalitet fra anerkjente leverandører. Kundene er både private, bedrifter, stat/kommune og forhandlere/installatører. Målet er å være Norges råeste distributør av sikkerhetsprodukter, og selskapet ble kåret til Gaselle-bedrift i 2023.

Distributørens daglige leder Torbjørn Ulseth har vært i bedriften i godt over 10 år, og er for lengst blitt godt kjent med sikkerhetsproduktene til Resideo. Nå gleder han seg over at de har fått tillit som den eneste distributøren som skal distribuere dem.

- Vi har tilbudt ringeklokker fra Resideo (Honeywell Home) i «alle år», og siden har røykvarslerne deres kommet til porteføljen. Dette er produkter som passer perfekt inn i vårt konsept, og jeg håper de kommer med flere nyheter etter hvert som vi kan supplere med. Som ansvarlig distributør, blir det nå enda mer fokus og større forventninger til salget av disse produktene. Men det trives vi godt med!  

Har dialogen med grossistene

Torbjørn Ulseth og technical specialist Fredrik Olsen vil være bindeleddet til kjedene og grossistene og forsyne dem med ringeklokker og røykvarslere.

Saken fortsetter under bildet:

Bildet: Sikkerhetens Selvs, technical specialist Fredrik Olsen vil, sammen med Torbjørn Ulseth, ha den primære kontakten med Resideo, samt ut mot kjeder og grossister. 

- Dette samarbeidet blir vinn-vinn for alle parter, og vi gleder oss stort til å videreutvikle strategien, sier Fjordvang og Ulseth.