- Dette er selskapets største lansering noensinne, sier DEFAs konsernsjef Bård Klungseth og fortsetter:
- Vi lanserer kun produktet i Norden nå i mai, deretter følger resten av Europa litt senere i år. Potensialet for det produktet vi har utviklet er enormt. Frem til 2030 snakker vi om et globalt marked på mellom 1 000 og 1 500 milliarder kroner som vokser frem for den eMobility-porteføljen DEFA er i besittelse av. DEFA er meget godt posisjonert for å ta en global markedsledende posisjon her.

DEFA har koblet biler til strømnettet i 60 år, den opparbeidede kunnskap kombinert med utstrakt bruk av tester og markedsanalyser har i sum gjort at nylanseringen DEFA Power treffer brukerens behov.

DEFA har signert kontrakter med en rekke store aktører i Norden, og produksjonskapasiteten skal dobles frem mot sommeren. Mottakelsen av produktet blant DEFAs partnere har utelukkende vært positiv. På en rekke områder setter produktet nye standarder i markedet.

Testing og sertifisering

Produktet er testet av minst to eksterne sertifiseringsorganer/laboratorier i forhold til alle gjeldende standarder. I tillegg har DEFA et eget laboratorie hvor produkttester kontinuerlig gjennomføres. Ladestasjonen er kort og godt trygg å bruke.

DEFAs strategi er å lansere produktet i Europa, deretter følger Nord Amerika og Asia samtidig som selskapet bygger produksjonskapasitet per region. I dag har DEFA kapasitet for sine eMobility produkter i Asia og Europa. Disse kapasitetene må også utvides fremover.