Merverdi og utvidet tilbud til kundene

— Oppkjøpet av Proffklær AS er et viktig steg i vår kontinuerlige innsats for å utvide vårt tilbud innen arbeidsklær og verneutstyr, sier administrerende direktør i Ahlsell, Runar Hansesætre.

Med oppkjøpet styrker vi ytterligere vår posisjon som en foretrukket leverandør av førsteklasses produkter og tjenester i markedet. Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen med 18 dedikerte medarbeidere i Proffklær for å skape merverdi for kundene og levere gode løsninger som oppfyller deres behov både i dag og i fremtiden, forsikrer han.

 — Ahlsell har gjennom mange år stått for kvalitet og service i både produktportefølje, logistikkgjennomføring og kompetanse, sier daglig leder og eier i Proffklær AS, Thomas Schie. I Proffklær har vi også siden oppstarten bygget opp en høy kompetanse og servicestandard.

Kundene vil nå fortsette å nyte godt av det samme nivået av ekspertise, pålitelighet og kundeservice de er vant til, samtidig som de vil ha tilgang til et bredere utvalg av produkter og tjenester, legger han til. Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan gi et vesentlig utvidet produkttilbud gjennom tilgang til Ahlsells allsidige og brede sortiment, avslutter han.

Unik HMS-kompetanse i Stor-Oslo

Ahlsell har allerede et sterkt HMS-team på plass i Stor-Oslo. Ved å kombinere ressursene og kunnskapen til begge selskapene, vil Ahlsell og Proffklær nå kunne levere en enda bedre kundeopplevelse, og bidra til å redusere risikoen for skader og ulykker på arbeidsplassen.

 — Et av de viktigste ansvarsområdene til en arbeidsgiver er å sikre at arbeidstakerne har riktig kunnskap og utstyr for å beskytte seg i farlige arbeidsmiljøer. Med den forsterkede kompetansen vi nå skal bygge videre  
på, står vi enda bedre rustet til å bidra til kundenes sikkerhet og  
effektivitet i arbeidshverdagen, sier regionsjef Marius Næss.