AP45 er utstyrt med 8 kabelinnføringer med membrannipler, 4 for kabler opp til Ø 17 mm og 4 for kabler opp til Ø 10 mm. Det er enkelt å dytte kablene gjennom de myke membranniplene.

- Lokket kan presses rett på plass, og kan enkelt åpnes igjen ved bruk av en skrutrekker som settes i åpningssporet. Ingen skruer er nødvendig. Koblingsboksen som er (105x43x40 mm), har plass til skruer inne i boksen og har også utvendige festepunkter på begge sider. Dette gir fleksible festemuligheter, sier produktspesialist Hans Sørholt i ABB Electrification Norway AS i en pressemelding.

AP45 er kompatibel med den praktiske AS9.10 strekkavlasteren (elnr: 1241000), som kan benyttes for inntil tre kabler. Strekkavlaseren er den samme som kan benyttes til AP9 og AP10 boksene. Den produseres av resirkulert plast i vår karbonnøytrale.

Et mer bærekraftig valg
AP45 produseres i Finland og er kortreiste. De er produsert med 90% resirkulert materiale noe som reduserer karbonfotavtrykket og sparer naturressurser, spesielt vann. Det er utarbeidet miljøproduktdeklarasjoner (EPDer) slik at det er full åpenhet om miljøpåvirkningen av å produsere og benytte produktene.

I tillegg er AP45 koblingsbokser sertifisert med ABB EcoSolutions™, noe som garanterer at produktet er designet og produsert under strenge ABB-retningslinjer for sirkularitet. Vårt eget miljømerke hjelper oss inn i vår reise mot mer bærekraftige produkter.

- Vi har som mål å kutte avfall, øke bruken av resirkulerbare materialer og gjenbruk, og å gjøre produktene våre mer holdbare. Vi samarbeider tett med kunder og leverandører for å implementere sirkularitet på tvers av verdikjeden, uttaler Sørholt avslutningsvis i pressemeldingen. 

 Det finnes mer informasjon om produktet her.