SmartKalk Elektro fra Holte gjør El-Proffens medlemmer bedre rustet til å gjennomføre effektive anbudsprosesser, og sikrer lønnsomheten i prosjektene. Holte har stort fokus på utvikling av programvare til elektrikere, og dette samarbeidet markerer en betydelig milepæl i satsningen på elektromarkedet, forklarer Emil Wainwright i en pressemelding fra Holte.

Markedets beste kalkulasjonsverktøy
- El-Proffen fortsetter å styrke sin posisjon med å legge til rette for de beste digitale verktøyene for sine medlemmer. Med SmartKalk får vi markedets beste kalkulasjonsverktøy. Vi er overbevist om at SmartKalk vil bidra til at våre installatører kan jobbe mer effektivt og nøyaktig, slik at vi optimaliserer anbudsfasene best mulig, utdyper Eilef Fiskå, Digital forretningsutvikler i El-Proffen.

saken fortsetter etter illustrasjonen:

SmartKalk Elektro


Med SmartKalk vil El-Proffen kunne optimalisere prisingen av prosjekter, redusere tidsbruken og forbedre prosjektstyringen. Denne digitaliseringsinnsatsen vil ikke bare forenkle arbeidsprosessene for elektrikerne, men også bidra til å opprettholde og styrke elektrikerkjedens posisjon som bransjens ledende aktør.

- Vi er svært glade for at denne avtalen er inngått. Dette partnerskapet understreker vårt kontinuerlige engasjement for innovasjon og vår forpliktelse til å tilby førsteklasses tjenester til våre elektrikere og deres kunder, og vil bli et av flere viktige verktøy i vår digitale plattform, sier Stein V. Fossner, administrerende direktør i El-Proffen.

- Vi er glade for å samarbeidet - Et samarbeid som ikke bare vil bidra til å effektivisere deres medlemmer i anbudsprosessen, men også å sette en ny standard for bruk av BIM, klimagassregnskap og andre krav som følger et prosjekt. Vi håper flest mulig av El-Proffens medlemmer starter det nye året med SmartKalk, sier Sindre Hagestande, Industry Specialist i Holte.