Elman ble etablert i 2008 og har i dag fem operative selskaper med til sammen ni avdelinger i Verdal, Levanger, Steinkjer, Leksvik, Stjørdal, Trondheim, Namsos, Rørvik og Brønnøysund.

- Fra begynnelsen med sine fem gründere til dagens ni lokasjoner og 170 ansatte, har de vist bemerkelsesverdig profesjonalitet, omfatende kunnskap og et lidenskapelig engasjement for sitt fag og bransje. Dette er egenskaper de deler med andre selskaper i Konstel, ifølge Terje Myhre.

– Vår robuste og lønnsomme vekst er et resultat av godt forankrede kjerneverdier; Trivelig, Engasjert og Profesjonell. Våre ansatte trives, de leverer kvalitetsarbeid og er stolte av faget sit. Dete gjenspeiler seg i fornøyde kunder, sier Frank Holmstad, daglig leder i Elman Norge.

Elman har en årlig omsetning på nesten 300 MNOK gjennom sine 5 selskaper. Denne omsetningen er godt fordelt på prosjekt- og serviceoppdrag, mot både offentlig, privat og næring. Fra tidligere av er Konstel godt representert i flere deler av Trøndelag, med elektriske installasjoner for private, utbyggere, eiendomsbesitere, landbruk, industri og akvakultur.

– Med Elman på laget blir vi en enda mer kompetent og komplet elektroinstallatør, som tilfredsstller Midt-Norges etterspørsel av elektroinstallasjoner og energieffektive tjenester, sier Lars Ole Hageskal, regionsdirektør i Region Midt, Konstel.

– Vi ser frem til å bli en del av Konstel, samtidig som vi fortsetter å være Elman som vi alltid har vært, for ansatte, samarbeidspartnere og kunder, avslutter Holmstad.

Med oppkjøpet av Elman blir Konstel en av de ledende aktørene i Trøndelag. Konsernets totale omsetning etter oppkjøpet er ca. 2 mrd. NOK, og Konstel består nå av 30 elektroentreprenører med ca. 1170 ansatte.