- I ett av våre arbeidsverktøy, nemlig «The FLOW Book» snakker vi til våre viktigste ressurser; våre medarbeidere. The FLOW Book omhandler våre verdier, visjon, ambisjoner og det som påvirker vår hverdag i FLOW, som mennesker, kolleger og ambassadører. Viktige områder vi jobber mye med er hvordan vi skal få våre medarbeidere til å føle seg viktig, føle tilhørighet, føle stolthet til merkevaren og ikke minst kjenne seg igjen i en felles kultur. FLOWs kultur bygger på kjerneverdiene kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring, og preges av stolthet, engasjement og profesjonalitet, sier Ulvin.

Han påpeker at arbeidstøy har mange viktige arbeidsoppgaver, de skal holde oss tørre og varme, de skal holde oss sikre, de skal indentifisere oss og ikke minst er de med på å bygge nettopp stolthet, engasjement og profesjonalitet. Kundereisen er noe som er viktig for oss; hvordan fremstår vi når vi treffer våre kunder? Hvordan går vi kledd, hvordan bærer vi vår profil og hvilket inntrykk gir vi. 

De siste ukene har FLOW Elektro Midt-Norge fremforhandlet gode avtaler på arbeidstøy og har oppgradert og byttet ut hele den tidligere garderoben. 

- Nytt arbeidstøy fra topp til tå er kjøpt inn til alle ansatte og vi startet forrige fredag med å presentere vår nye drakt – en profesjonell, praktisk og flott kolleksjon med de nødvendige plagg våre elektrikere bruker hver dag på jobb. Arbeidstøy som holder oss varme, sikre og ikke minst oppleves som helthetlig og profesjonell. Vi er stolte av vår merkevare og vi er stolte av å være en del av FLOWs kultur, sier Ulvin.

For å markere dette arrangerte FLOW Elektro Midt-Norge nylig en uhøytidelig og morsom fremvisning av alle plagg og bruksområde for alle ansatte – etterfulgt av oppkledning for alle.