E20 Energy er et norsk teknologiselskap som utvikler programvare knyttet til egenutviklet strømsparesystem som hjelper bedrifter og privatkunder med å få oversikt og kontroll over strømforbruket. Dette systemet optimerer og styrer strømforbruket slik at kostnadene blir lavest mulig for kundene og reduserer dermed unødvendig forbruk. I full skala vil systemet også kunne håndtere produksjon og lagring av strøm.

Ved å koble enkle strømsparekomponenter til de mest strømkrevende enheter i bygg/bolig, som f.eks. elbilladere, elektriske panelovner, varmekabler og varmtvannsbereder, så sparer kundene i dag inntil 30% i forhold til før systemet ble tatt i bruk.  
 
Systemet kvalifiserer for ENOVA-støtte på inntil kr. 10.000 (privat) og inntil hele 50% bidrag til bedrifter ved gitte forutsetninger. 

- Bærekraft er et tema som vi har stort fokus på og brenner sterkt for. Derfor er det meget gledende at vi har fått denne avtalen på plass slik at vi kan gjøre vårt for å bidra til det grønne skiftet, redusere miljøpåvirkning og samtidig senke kostnadene for våre kunder, sier Simon Haaster, salgs og markedsansvarlig i FLOW Elektro Oslo Vest. 

- Vi er veldig stolt å takknemlig for å ha fått med oss FLOW Elektro Oslo Vest på laget vårt. Vi var på jakt etter en partner i det ypperste skiktet innenfor El-faget som kunne dekke Oslo-området for oss. Med denne avtalen ser vi et stort potensial for å få mange bedrifter og boligeiere i Oslo til å ta i bruk et system som bidrar til å spare strøm, spare penger og ikke minst spare miljøet. Det blir som et kinderegg i stor målestokk, sier Bjørn Arild Line -representant for E20 Energy.