Ola Storrusten
Ola M Storrusten

- Vi har hatt et strålende år, satt ny omsetningsrekord og ekspanderer. Vi har doblet vår omsetning på 10 år og passerte i 2022 for første gang 200 millioner. Vi landet på respektable 212 millioner, en stor milepel for oss. Vi ønsker fortsatt å vokse og har de siste månedene ansatt to nye selgere, en produktsjef og en business controller, sier ​administrerende direktør Ola M Storrusten i en pressemelding.

LAPP Norway er markedsleder på fleksible spesialkabler til industrien, holder til i Drammen. Selskapet er en del av LAPP gruppen med over 4500 ansatte over hele verden. 

LAPP har de siste månedene ansatt to nye selgere, en produktsjef og en business controller:

Olav Haugene er 40 år og har lang erfaring i elektro-bransjen både fra leverandør og elektrogrossist. Han er Distriktssjef for Sør og Vestlandet, og vil bli en viktig brikke for LAPP Norway.

Håvard Hagstrøm er ansatt som Distriktssjef på Østlandet. Han har elektrobakgrunn og jobbet både som elektromontør og selger. Han kjenner bransjen og blir en fin mann å ha med på laget.

Kristian Rask er 32 år og ansatt som ny Teknisk selger/Produktsjef. Han får ansvaret for nipler, industrikontakter, kabelkjeder og kabelbeskyttelse. Han har jobbet med salg i bransjen siden 2012 og blir en god støttespiller for LAPP i tiden fremover. 

Nora Bergin er 33 år og ansatt som Business Controller. Hun har god erfaring i faget og blir en viktig bidragsyter for oss i tiden fremover.