Lisa Marie har utmerket seg blant annet gjennom sitt arbeid med Jenter i Elektro SF, som er et nettverk hun har opprettet i Sogn og Fjordane. Dette nettverket inkluderer alt fra elever og faglærere, til ingeniører, fagarbeidere og daglige ledere – hvor aldersspennet er alt fra 16-åringer til pensjonister. Målet med dette nettverker er å gjøre elektrobransjen til en mer attraktiv bransje for kvinner. 

Juryen la særlig vekt på at Lisa Marie blir beskrevet som positiv, profesjonell og med et brennende engasjement for mangfold. - Hun har mobilisert kvinner i mange deler av elektrobransjen, fra skolebenken til de mest erfarne, fortalte Frank Jaegtnes, og la til – Hun har et utrøttelig engasjement, og er en rollemodell i arbeidet med å rekruttere jenter til elektrobransjen.

- Alle finalistene våre gjør en viktig jobb i kampen for en mer mangfoldig elektrobransje, men i år var det spesielt Lisa Marie Mo som skilte seg ut. Hun gjør en særdeles god jobb i området sitt, og dette vises med blant annet 60 medlemmer av nettverket hennes, fortalte Karoline Nystrøm, jurymedlem og fjorårets vinner av Elektrokvinnen 2022.

Elektrokvinnen 2023 Finalister:

Hege Amundsen Elvestad, Berggård Amundsen

Lisa Marie Mo, Opplæringskontoret for Elektrofag i Sogn og Fjordane

Nina Hansen, JM Hansen

Kilde EFO.no