- Dette er en hyggelig dag for både Minel og Elkonor-kjeden, og vi får et nytt medlem som tilfører oss betydelig kjøpsvolum, kompetanse og stor kapasitet på utvikling. Dette vil i positiv retning påvirke nye løsninger og et utvidet samarbeid for begge parter, sier daglig leder i Elkonor, Bård-Espen Hansen.

-  Vi som kjede skal bidra med blant annet IT-løsninger, innkjøpsavtaler og andre medlemsfordeler i tråd med Elkonor sin forretningsplan og strategi. Vi har jobbet hardt det siste året for å få plass viktige medlemsfordeler og virkemidler som skal forenkle hverdagen til våre medlemmer, og gjøre de konkurransedyktige i sine lokale markedet. Dette skal vi fortsette med i enda større grad fremover. Og med Minel på laget, blir vi en enda sterkere aktør i markedet, understreker Hansen.

Minel tilbyr elektriske installasjoner i Oslo, Viken og Innlandet, og er i dag Norges femte største elektroentreprenør. Konsernet er representert på 20 steder på Østlandet.

Bedriftene i Minel har lokalt eierskap, og på lik linje med Elkonor-medlemmene tilbyr de service – og prosjektoppdrag til både private og offentlige virksomheter. Selskapene har stort fokus på kompetanse og utvikling for de ansatte, og har i tillegg Minel-skolen for sine lærlinger som er et supplement til tilbudet fra de lokale opplæringskontorene.