Det skriver Teqva Gruppen AS i en pressemelding. 

Teqva Gruppen AS er en teknisk entreprenør som via datterselskaper leverer tekniske fag, rør, elektro,ventilasjon og automasjon.
- Vårt hjemmemarked er fra Arendal i øst, langs kysten til Stord i nord. Vi omsetter for ca 1,5 milliarder kroner og er samlet over 800 medarbeidere.I Nord Rogaland leverer vi tekniske fag via våre selskaper Teqva Rør Haugesund AS og Energi & Miljø AS på ventilasjon. Vi har hatt samarbeidsavtale med Norelco Elektro AS siden september 2022, skriver de videre i meldingen.

- I dag har Rønning Elektro Holding AS som er vårt eierselskap for elektroselskaper signert aksjekjøpsavtale som gjør at vi går inn som hovedaksjonær i Norelco Elektro AS.

Dagens eier Eivind Norbø fortsetter som medeier og avdelingsleder i selskapet. Gunnar Hansen fortsetter som daglig leder i selskapet.

Norelco Elektro AS er opprinnelig den landbaserte elektro og telekom delen fra UMO Verftet på Risøy som ABB senere valgte å overdra til ansatte nøkkelpersoner. Selskapet som ble etablert i 2001 har nærmere 30 fagpersoner, ingeniører og ledere, og er anerkjent for god kompetanse innenfor elektrofagene. Norelco Elektro har en lang industriell historie å ivareta, nå starter de på et nytt og spennende kapitel.