Med KNX smarthus styrer du lys, varme, kjøling, ventilasjon, alarmer, lyd, solskjerming og annet teknisk utstyr fra ett system, som i sum både er energieffektiviserende og gir høy komfort. Instell er landets ledende KNX-leverandør, og tilbyr i tillegg til produktene ulike tjenester som sikrer en optimal leveranse. Det omfatter prosjektering, programmeringstjenester, systemintegrasjon, rådgiving, serviceavtaler og systemopplæring, kursvirksomhet og ITB-tjenester. 

Saken fortsetter under bildet:

Instell.jpg

Mange nyheter

- Vi har jobbet lenge med å forberede oss til Eliaden, og vi gleder oss stort til å treffe nye og gamle kunder og samarbeidspartnere ansikt til ansikt igjen, sier Jessen. 

Han kan love mange spennende nyheter, og trekker spesielt fram følgende: 

* KNX RF (trådløs KNX): Med en håndsender kan den ønskede KNX-funksjonen enkelt aktiveres fra hvert sted i huset.  

- Med andre ord blir det konvensjonelle smart! Den nye KNX RF-fronten gjør det mulig med en enkel installasjon og ettermontering av et smarthus. En busskabel trenger ikke legges, da man enkelt benytter den eksisterende 230 volt installasjonen

* KNX-detektorer i flere farger og med telling av personer i rom (optisk), temperatur og Co2-måling, for å nevne noe.

* Deres brede og gode utvalg av Dali detektorer for både «stand-alone» og Dali 2-system.

* Instell Cloud, et «Toppsystem i skyen», og alle muligheter og fordeler dette gir. 

- Instell Cloud er en perfekt plattform for både små og store bygg. Avansert kommunikasjonsteknologi gjør at man kan skalere løsningene fra enkeltbygg og opp til store kompliserte nettverk av mange bygg. Instell Cloud har overlegne egenskaper for logging, kommunikasjon og alarmering og skaper trygghet og forutsigbarhet for fremtiden, sier Jessen. 

- Vi gleder oss til å se deg og fortelle om våre nyheter og våre løsninger. Du finner oss på stand E02-05!