– Vi jobber med elektrisitet, som i utgangspunktet kan utgjøre en risiko. Derfor er vi spesielt opptatt av sikkerhet, både når det gjelder kvaliteten på produktene vi tilbyr og profesjonaliteten i installasjonsarbeidet. Det er betryggende både for våre elektrikere som installerer produktene, og for kundene som skal ha produktene i sine hjem, sier Stein Fossner, administrerende direktør i Elproffen i en pressemelding. 

- Sikkerhet har stått øverst på listen for Elproffen, og det er bakgrunnen for at elektrikerkjeden inngår et strategisk samarbeid med elbilladeselskapet Zaptec. Samarbeidet betyr at alle Elproffens 180 medlemsbedrifter og 5000 elektrikere blir forhandlere av Zaptec. 

– Det at Elproffen velger Zaptec som sin foretrukne ladeboks til sine kunder, bekrefter viktigheten av å levere et trygt og sikkert kvalitetsprodukt, sier Peter Bardenfleth-Hansen, konsernsjef i Zaptec. 

– Med samarbeidet skal vi sammen levere for å møte våre mål for 2023, og samarbeidet tilsvarer cirka 12 prosent av det totale markedet vårt for elbilladere i Norge. Det er en stor bit av kaken, og Elproffen har en sterk ekspertposisjon i markedet.

Zaptec tilbyr elbilladere både til privatboliger og til næringseiendommer, og alle laderne er designet, utviklet og produsert i Norge – for norske forhold.
Det var en viktig forutsetning for Elproffen.

– Mange elbilladere installeres utendørs, og ettersom det er harde værforhold mange steder i Norge, er det viktig at vi har gode og trygge elbilladere som er laget for norske forhold, sier Fossner.