Med den økende bevisstheten om klimautfordringene og behovet for overgang til fornybar energi, er elektriske varmeløsninger en viktig del av fremtidens varmeløsninger.
- Vi er engasjert i å levere innovative og pålitelige produkter med lang levetid som støtter denne elektrifiseringstrenden og gjør det enkelt for både profesjonelle og forbrukere å ta i bruk elektrisk oppvarming.

Lehmann understreker at det skal være enkelt for elektrikerne å jobbe med DEVI og enkelt å montere deres løsninger.

- Når gulvvarmen er installert, er det veldig enkelt forbrukerne. Med en termostat styrer man enkelt styre temperaturen, gjerne via en app og programmerer oppvarmingstidene etter behov. Dette gir en høy grad av fleksibilitet, komfort og ikke minst energieffektivitet.

Saken fortsetter under bildet:
devi på roadshow2-1.jpg

I tillegg til å presentere sine produkter og løsninger, frister Danfoss også med pølser og burgere fra grillen. Som en ekstra morsom detalj har de også med et lykkehjul, som alle blir invitert til å spinne.

- Og det er at det er premier til alle som deltar, påpeker Lehmann. 

Så langt har roadshowet beveget seg rundt i Østfold, Buskerud og Oslo, men setter nå kursen mot Telemark, Sørlandet og mot vest fra og med neste uke. 
- Dette er en veldig fin måte å komme nærmere installatører og elektrikere på, vi får snakket ansikt til ansikt med de, og de får får svar på de spørsmålene de måtte ha rundt varmeløsninger. 

Hvis du ønsker mer informasjon om Roadshowet, og hvor de er når, finner du det her