Termostatene er utstyrt med tidsstyring og kan enkelt styres via den brukervennlige DEVI Control appen for best mulig komfort og energieffektivitet.

DEVIreg™ Basic er for styring av komfortvarme, mens DEVIreg™ Room er designet for å styre totalvarme. Du kan velge den som passer best for dine spesifikke behov.

Begge termostatene passer inn i alle standard veggbokser og rammesystemer. DEVIreg™ Room er kompatibel med de fleste gulvfølere.

Enkel montering og brukervennlig design gjør termostatene ideelle for montøren som skal installere, og sluttbrukere som ønsker å ta styring over sitt energiforbruk.
 

EPD dokumentasjon

Termostatene leveres med EPD dokumentasjon som gir et bilde av termostatenes livsløpsbaserte regnskap med ressursforbruk og miljøpåvirkninger.

- Vi har stort fokus på miljøpåvirkningene av våre produkter og merker en økende etterspørsel fra markedet når det gjelder EPD'er. Vi jobber kontinuerlig med dette, og i dag har vi EPD'er tilgjengelig for 80% av våre produkter, sier Ørjan Torkehagen, salgssjef for DEVI i Norge.

Biologisk nedbrytbar og komposterbar emballasje

De nye termostatene leveres i verdens første Gold-sertifiserte «Cradle to Cradle» emballasje, som er både biologisk nedbrytbar og komposterbar.

- Vi er stolte av å kunne tilby våre nye termostater i verdens første Gold-sertifiserte Cradle to Cradle emballasje. Emballasjen er ikke bare banebrytende i miljøvennlighet, men den er også både biologisk nedbrytbar og komposterbar. I vår forpliktelse til å redusere vår miljøpåvirkning og tilby bærekraftige produkter til våre kunder, er emballasjen også en viktig del, avslutter Ørjan Torkehagen.