Bedriften har nå to dyktige lærlinger som deltar i alle faser av jobbhverdagen. 

 - Det har vært veldig stor pågang fra lærlinger om å jobbe hos oss. Vi syns det er flott at jenter og gutter ønsker å bli elektrikere, samt å ønske jobb i FLOW Elektro Bergen, utdyper Gustav stolt.

- Alle våre lærlinger gjennomgår det samme onboardings-programmet som øvrige ansatte. I det fastsatte programmet går vi detaljert igjennom gjensidige forventninger, og man legger føringer for utviklingen begge parter skal bidra med. Både personlig og for bedriften. Samtidig er alle våre lærlinger tilknyttet opplæringskontoret for elektrofag i Bergen (OKEL). Det samarbeider fungerer veldig godt, påpeker Gustav.

Saken fortsetter under bildet:

FLOW Bergen - september 23-3-1.jpg
Lærlingene for alle typer oppgaver slik at de skal få mest mulig erfaring. 

-Tidligere i år var det foreslått å endre OKELs rolle i utdanningsløpet. Det ville vært utfordrende for bransjen, og konsekvensen ville vært at bedrifter som FLOW Elektro Bergen ikke kunne tatt inn like mange lærlinger. Forslaget til endring ble ikke like drastisk som foreslått, heldigvis.

FLOW september 23-2-1
FLOW Lærling

FLOW Akademiet er viktig

Lærlingene i FLOW Elektro Bergen har tilgang til FLOW Akademiet, som de øvrige ansatte i bedriften. 

-Vi jobber ganske aktivt med å videreutvikle kompetanse. Både lokalt og nasjonalt. Innen det nåværende og fremtidige B2B-markedet er det kompetanse, altså menneskene, som er den fremste tjenesten vi selger. Kompetanse og dyktige menneske skaper begeistring og en god kundereise, forklarer Gustav entusiastisk.

At lærlingene deltar i alle deler av våre B2B-serviceoppdrag og prosjekter er med på å videreutvikle en godt forankret konsernstrategi og langsiktig satsning. -Som faglig ansvarlig er fornøyd med lærlingene sin utvikling så langt, og de fremover får mange oppdragsgivere å begeistre, avslutter lederen for FLOW Elektro i Bergen.