- Christian Hegge (34)  tiltrer stillingen 1. januar og skal sammen med daglig leder bidra til å etterleve og styrke selskapets strategigjennomføring, noe som innebærer både vekst og lønnsomhet innen satsingsområdene drift og vedlikehold, samt prosjektsegmentet, skriver selskapet i en pressemelding. 

Christian er en meget faglig sterk elektriker med over 13 års erfaring som fagarbeider, teknisk fagskole og installatørbevis. Christian har bred erfaring både fra drift/vedlikehold og prosjekt, de riktige holdningene og er sulten på å være med på å løfte oss i tiden fremover. Han har gjennom de siste 13 årene, som utførende elektriker, bas og anleggsleder, opparbeidet seg et godt kundenettverk og relevant erfaring innen prosjektgjennomføring, kundebehandling, HMS og elektrofaget generelt, skriver FLOW Elektro Midt-Norge.

- Siden mars i år har FLOW Elektro Midt-Norge jobbet mye med å etablere grundige rutiner, gjennomføring av prosjekter, salg/marked og kultur for å rigge oss for videre vekst. Vi har nå på plass et grundig fundament og en krystallklar plan for videre vekst og jeg er stolt av å kunne presentere oss i «ny» drakt fra nyåret med Christian ved min side, uttaler daglig leder Bengt Ulvin. 
- Vi ser en helt klar trend at vi er mer og mer aktuell i markedet, vi får gode tilbakemeldinger og kunder ønsker å samarbeide med oss. Jeg har stor tro på at dette sammen med løftet vi nå får med Christian vil gi oss et fruktbart år i 2023. 

- Det var flere grunner til at jeg takket ja til stillingen hos FLOW Elektro Midt-Norge. For det første følte jeg meg klar for nye utfordringer innen bransjen og etter mange gode år på gulvet, er det på tide å trå ut av komfortsonen og inn i det litt mer ukjente. 

- FLOW Elektro Midt-Norges ambisjoner og visjoner er store og spennende og jeg ønsker å være en del av veksten til FLOW Elektro Midt-Norge.  Det er slike utfordringer jeg har ønsket å realisere med gjennomføring av fagskolen og installatørprøven. Endelig dukket muligheten opp og jeg skal gjøre mitt ytterste for å oppnå gode resultater, sier Christian Hegge i meldingen. 

- Det er mye spennende i tiden fremover i Selskapet, blant annet skal vi ansette flere dyktige kvinnelige og mannlige fagarbeidere og vil innen kort tid utlyse flere stillinger. FLOW Elektro Midt-Norge vil sammen med sine søsterselskap i Trondheim; FLOW Trøndelag VVS AS og FLOW Klima Trøndelag AS videreutvikle Trøndelags mest spennende tekniske fagmiljø innen rør, elektro og ventilasjon, avslutter daglig leder i selskapet.