- Å levere FLOW Standard er et handlingsmønster for å sikre korrekt leveranse og en gjennonføringsprosess fra start til slutt som understøtter våre verdier; Kompetanse – Kvalitet – Innovasjon – Gjennomføring. Dette handler om å forstå oppgaven, planlegge, styre risiko og levere kvalitet. For oss i FLOW ligger dette i vår ryggmarg, ikke bare når vi leverer prosjekter for våre kunder, men også når det gjelder våre medarbeidere og når vi bygger kompetanse internt, som for eksempel våre lærlinger, sier Ulvin. 

Dette har fagarbeider Andreas forstått og etterlevd.

Andreas Fiskvik utdannet seg på videregående innenfor teknisk byggfag. Etter dette avtjente han førstegangstjeneste før han startet som lagermedarbeider hos Krigsvoll AS, en av de ledende grossister og leverandører til byggevarekjeder. Etter fem år tok Andreas fagprøven som logistikkoperatør i samme bedrift hvor han totalt var ansatt i 17 år. I 2018 bestemte han seg for å se på andre muligheter og begynte løpet for å bli elektriker ved å studere elektrofaget på kveldstid – i tillegg til sin jobb hos Krigsvoll. Høsten 2020 begynte Andreas hos FLOW Elektro Midt-Norge som voksenlærling.

- Nå, to og et halvt år senere, er jeg stolt av å gratulere Andreas med bestått fagprøve og har gleden av å signere fast arbeidsavtale med vår nye fagarbeider. Jeg vil også takke vår dyktige faglige ansvarlige, Christian Hegge, for god støtte i læretiden. Fra studier til lærlingperiode og bestått fagprøve er Andreas’ fortjeneste, men det er også positivt medvirkende med et sterkt fagmiljø og gode kolleger, sier daglig leder Bengt Ulvin.

- Det er aldri for sent å endre retning i arbeidslivet, det er både motiverende, sunt og ikke minst utviklende for oss mennesker. Man går litt ut av komfortsonen når man starter som lærling når man er i midten av 30-årene, men her i FLOW Elektro har dette vært utelukkende positivt. Jeg har alltid følt meg velkommen og som en del av laget og gode kolleger, god oppfølging og et godt arbeidsmiljø har bidratt til at jeg nå gleder meg til fortsettelsen som elektriker. Jeg vil på det sterkeste anbefale alle som vurderer å bli elektriker, uansett alder, om å hoppe i det – det er et trygt yrke med mange muligheter, sier Andreas når vi spør han hvordan han opplevde å starte i voksen alder som lærling i elektrofaget.