Secure-serien inkluderer overvåkningskamera, et flomlyskamera som kan lyse opp et stort uteområde, og kontaktsensorer, som kan sende ut sanntidsvarsler når dører eller vinduer åpnes og lukkes. For å kontrollere sikkerhetssystemet har Philips Hue-appen et eget sikkerhetssenter, slik at man kan iverksette tiltak ved å utløse lys- og lydalarmer eller aktivere toveis kommunikasjon via appen.

Signify (Euronext: LIGHT) bekrefter sin posisjon som verdensførende innen belysning med denne lanseringen. Produktkategorien Philips Hue-systemet består av Secure smarte kameraer, sensorer, og appfunksjoner.

Et nytt «sikkerhetssenter» i Philips Hue-appen har flere avanserte funksjoner for brukere som abonnerer på et av Secure-abonnentene. Du kan avskrekke ubudne gjester ved den unike kombinasjonen av Philips Hue-lysalarmer og lydalarmer, i tillegg til å aktivere toveiskommunikasjonen slik at du både kan høre og snakke med personen som utløser varslet. Philips Hue-kameraene er end-to-end-kryptert som sikrer at alle videoklipp, stillbilder og live videooverføring holdes privat. Denne krypteringen er alltid aktivert, siden det er selve kameraet, og ikke skyen, som utløser varslene.

Saken fortsetter under bildet: 

Philips Hue Secure floodlight camera - Product-1.jpg

Philips Hue Secure-kameraene passer til både innendørs og utendørs bruk og fås både som batteridrevet og med ledning i svart og i hvitt. Secure-kameraet med ledning kan brukes med et praktisk bordstativ slik at du kan plassere det hvor du vil i hjemmet. Begge kameraene kan også plasseres utendørs med Secure-kamerafestet med jordspyd og kan enkelt kobles på Philips Hues utendørs lavspenningssystem. Philips Hue Secure flombelysningskamera er spesialutviklet til utendørs bruk og kombinerer det beste fra Philips Hue-systemet. Du kan holde øye med hagen, uteplassen eller oppkjørselen. Når det utløses en lysalarm fra Philips Hue-appen, lyser flomlyset opp et stort område i en valgfri farge, skriver selskapet i en pressemelding.

Philips Hue Secure-kontaktsensor kan brukes på dører, vinduer, skap og mere. Sensorene kan sende varsler i sanntid når noe åpnes eller lukkes. Du kan for eksempel programmere kontaktsensoren til inngangsdøren slik at den slår på gangbelysningen og sender en beskjed til deg hvis døren åpnes.

Med Philips Hue-appen kan man tilpasse kamerainnstillingene, opprette privatsoner som gjør noen deler av videodekningen hemmelig, eller opprette aktivitetssoner som sørger for at det ikke blir sendt varsler for disse områdene. Brukere kan aktivere eller deaktivere systemet, innstille spesielle aktiveringsmoduser i forhold til om de er hjemme eller på ferie, granske en tidslinje av hendelser og mye mer. 

Lys er viktig for sikkerheten

- Vi vet at lys er viktig når det gjelder sikkerhet. Etter tidligere innovasjoner som Philips Hue bevegelsessensorer og automatiseringer, lanserer vi nå en komplett løsning for hjemmesikkerhet. Ved å integrere vårt smarte belysningssystem med kameraer, kontaktssensorer og appfunksjoner, kan vi tilby en unik sikkerhetsløsning med lys som hjelper brukerne å sikre hjemmene sine. I tillegg kommer vi til å fortsette å bygge og fornye for å utnytte lysets potensiale og sikkerheten til brukerne våre, sier Jasper Vervoort, leder for Philips Hue hos Signify.

Saken fortsetter under bildet:

Philips Hue Secure contact sensor - lifestyle-1.jpg
 

Philips Hue lanserer også Festavia lyslenker til både innendørs og utendørs bruk, og Matter-protokollen kan nå brukes av alle Philips Hue-brukere.