EloRay er for alle bruksområder både innendørs og utendørs, mens EloSign er et markeringsskilt for innendørs bruk.

- Det er lagt ned mye tid og ressurser i design og testing, hver minste detalj er viktig, derfor kommer EloRay med en unik, kompakt hurtigbrakett med integrert vaterlibelle og pre-installerte nipler. Hurtigbrakettene sparer elektrikeren for tid. Og tid spart er penger tjent, minner Kleven om.

Innpreget i braketten er det markert nødvendig avstand til rundtliggende installasjoner slik at armaturen ikke kommer i kollisjon når det klikkes på plass. Tilkoblingsterminalene er verktøyfrie og to av festehullene er justerbare for enkel og nøyaktig montasje. Braketten har også svekkelser som passer skruehull til veggboks.

- Alle tekniske og designmessige detaljer er besluttet med tanke på at våre kunder skal ha en enklest mulig montasje med best mulig kvalitet.

Hurtigbrakettene er skreddersydd for raske monteringer.
Hurtigbrakettene er skreddersydd for raske monteringer.

Automatisk selvtest

- EloRay er rett ut av boksen uten tilbehør IP65 klassifisert og motstår støt i henhold til IK10, de eneste skruene våre kunder trenger er de som brukes for å feste hurtigbraketten til underlaget. Resten klikkes på plass, blir vi fortalt.

- Armaturen har en solid sammenstilling med integrerte festepunkt og klips for alt fra kretskort til piktogram, noe som øker kvalitet og brukervennlighet, samtidig som det begrenser materialbruken. Det følger med piktogram som festes på innsiden av glasset, selve pilen kan roteres i ønsket retning slik at man slipper å legge med mange forskjellige versjoner som det ikke er bruk for. Disse detaljene gjør det enklere for kunden vår og bidrar til en mer bærekraftig og miljøvennlig enhet. 

Armaturen utfører automatisk selvtest og har valgbart kinomodus med bryter internt (20% belysning) samt bryter for maintained (alltid på) eller non-maintained (kun på ved bortfall av strøm). I tillegg har EloRay nedlys som kan lyse opp angrepspunkt som manuell melder eller brannslukningsapparat rett under armaturen.

Allsidig

Det er valgt høykvalitets LED-dioder med høy ytelse (670 lumen) for bruk som ledelys , dette gjør at man trenger færre armaturer per installasjon for å dekke lovpålagt lysstyrke på gulvet. Som markeringslys har man 25 meters leseavstand. Ønsker man nedhengt skilt, kan det bestilles uten at det går på bekostning av IP-grad.

- Vårt mål er å gi kunden en standard armatur som dekker de fleste bruksområder. EloRay finnes både som vanlig 230V autotest eller i DALI versjon, samt svart og hvit utførelse.

Holdbarhet

EloRay er testet etter en rekke standarder for å gi kunden kvalitet og funksjon. Lysdioder er av høy kvalitet og har lang levetid på over 100 000 timer. Kapslingen og glasset rundt enheten er solid (IK10) og det interne batteriet er designet for å kunne vare i 10 år. Armaturet har også pustende egenskaper i form av en membrannippel som forhindrer intern kondensering, melder selskapet.