Per Arne Meek, COO i VestlandsHus.
Per Arne Meek, COO i VestlandsHus.

- Målet vårt er alltid å møte og forutse kundenes ønsker og behov i forhold til sine boliger. Schneider Electric og ELKO står for solide kvalitetsprodukter, teknologi og verdier. De retter søkelys på behovene til vårt moderne samfunn, som blir mer og mer miljø- og energibevisst. Sammen gleder vi oss til å bygge fremtidens boliger som ivaretar kundenes ulike og unike behov. Samarbeidet skal sørge for gode rammer for bærekraftige løsninger og energistyring for nye boliger, og skal gjøre det enklere for kundene å ta bærekraftige valg som også ivaretar fremtidige behov, sier Meek i en pressemelding. 

 

Både rehabilitering og nybygg

Schneider Electric og ELKO leverer blant annet utstyr for smarthusteknologi.

- I dagens marked er strømprisene et hett tema, og smarthus er bare et av områdene hvor det planlegges prosjekter. Enten du skal bygge nytt hus eller rehabilitere et hus så er energioptimalisering noe som alle er opptatt av i dag, og dette samarbeidet gir oss mulighet til å skreddersy løsninger for begge markeder, sier Meek.

Gledelig samarbeid

Stein-Helge Eide i ELKO er også fornøyd med det nye samarbeidet:
- VestlandsHus er blant Norges største aktører på boligmarkedet, med mange flotte boliger og prosjekter. De er fremoverlente og ambisiøse i sine tanker om å bygge hjem for fremtiden, noe som er en god match med det våre produkter kan tilby. VestlandsHus er svært nøye når de velger sine samarbeidspartnere, så vi er stolte over å være en av hovedleverandørene til VestlandsHus, og vi ser frem til et godt samarbeid.