Gjelvold er utdannet elektriker og har over 25 års erfaring fra bransjen. Han har tidligere jobbet i selskaper som Bravida, Oneco og Ahlsell, men kommer til ELKO fra stillingen som  salgsspesialist på E-mobility i Schneider Electric. Nå får han ansvaret for ELKO i Buskerud og Vestfold. 

– Jeg ser veldig frem til å representere en så spennende, sterk og solid merkevare som ELKO. Jeg kjenner selskapet godt gjennom tiden min i Schneider og vet at jeg kommer til en solid organisasjon med kunnskapsrike og hyggelige kollegaer, sier Gjelvold. 

Han skal jobbe med hele produktspekteret til ELKO og nyheter som lanseres mot små og store installatører. 

– ELKO har lang fartstid i bransjen og er kjent for god kvalitet på produktene sine. Jeg er veldig begeistret for ELKO Smart-serien og ELKO sitt fokus på bærekraft og miljø, sier Gjelvold. 

Sammen med Gjelvold inn dørene i ELKO-bygget kommer også Lars Christensen. Christensen er utdannet elektriker, men har de siste årene jobbet med salg for Fire & Security-delen i Schneider Electric. Christensen er opprinnelig fra Danmark, men har bodd i Norge siden 2001. 

I ELKO blir han distriktssjef for Rogaland. 

– ELKO har alltid vært et sterkt navn og jeg kjenner produktene godt fra tiden min som elektriker. Det har skjedd mye siden da, særlig innenfor smarthus, men jeg ser frem til å lære mer om produkter og jobbe med salg på en annen måte enn hva jeg har gjort tidligere, sier Christensen. 

Han vil jobbe tett mot lokale installatører og grossister, og gleder seg til å bygge nye relasjoner. 

– Skal man fungere i en slik rolle som dette er det viktig med gode relasjoner. Jeg kommer til å bruke mye tid i starten på å besøke grossister og installatører og lære meg å kjenne dem og deres behov, sier Christensen. 

Salgsdirektør i ELKO, Geir Arne Erikstad er strålende fornøyd med de to nysigneringene. 

– Med disse ansettelsene styrker vi vår tilstedeværelse ute hos våre viktigste kunder og partnere. Vi er veldig glade for å få med oss Lars og Eskil på laget, og er trygge på at de med sin lange erfaring fra bransjen raskt vil kunne videreutvikle ELKO i sine respektive regioner, sier Erikstad.