– Vårt nye smarte utendørskamera er enkelt å installere og kan settes opp av hvem som helst. Med både digital zoom og vidvinkellinse kan du lett overvåke akkurat områdene du ønsker å fokusere på, med stor fleksibilitet, sier produktsjef Christoffer Borgersen Strand i ELKO AS i en pressemelding.

– Du kan få live-visning fra appen, starte opptak eller ta bilder ved bevegelse. Når det blir registrert bevegelser, kan du også få notifikasjoner på telefonen, forteller han videre. 

Kameraet gir deg også mulighet til å kommunisere med de som blir filmet.

– Jeg anbefaler ikke å kommunisere med små barn via kameraet! De kan bli skremt og bli redd for kameraet, jeg snakker dessverre ut fra erfaring, sa Borgersen Strand halvt spøkefullt da produktet ble presentert for norske grossister i forbindelse med ELKO Juleuka i begynnelsen av desember.
Med tids- og datostempel på både film og bilder kan du nøyaktig holde oversikt over når eventuelle hendelser har blitt oppdaget. 

Saken fortsetter under bildet:

ELKO Smart IP-kamera utendørs er enkel å montere, har WiFi så man trenger ikke Hub for å fungere med ELKO Smart. Kameraet har full HD og både bilder og film.

Både for hus og fritidsboliger
Med sin IP56-grad er kameraet godt beskyttet mot fuktighet- og vanninntrenging og passer fint i tøffe miljøer. Det tåler svært lave temperaturer, ned til 
-30°C og opp til + 85°C, hvilket gjør det egnet til bruk både i fjellet og ved sjøen. ELKO utendørskamera filmer i full HD på både dag- og nattestid. Nattmodus aktiveres automatisk når det er mørkt. 

– For å unngå unødvendige alarmer, kan du begrense området som kameraet skal registrere bevegelse på. Dette kan du enkelt gjøre ved å justere innstillingene i ELKO Smart appen, utdyper Borgersen Strand.

En del av ELKO Smart, men funker også enkeltstående
Utendørskameraet til ELKO er enda et nettilkoblet komponent i det omfattende ELKO Smart tilbudet. Derfor kan du koble det til WiFi og bruke ELKO Smart appen for å innstille og anvende det. Men vær obs:

– Da kameraet kommuniserer på WiFi, trenger du ikke ELKO Smart Hub for å benytte det, alt du trenger er internett-tilkobling og ELKO Smart APP.
ELKO sitt nye utendørskamera er stilrent og kan monteres i taket eller på veggen. 

Det kan nå kjøpes hos landets ledende elektrogrossister under navnet Smart IP-kamera utendørs, med el-nummer 4500216.