Den nye appen støtter enda flere Zigbee smartenheter.
 
Lanseringen av ELKO Smart-appen i Homey App Store er et positivt skritt for smarthusentusiaster, da det gir dem muligheten til å integrere enda flere Zigbee-enheter fra ELKO Smart i sine smarthussystemer.

- Vi er glade og stolte over denne nye utgivelsen. Bruk av Elko Smart-enheter med Homey har vært en fordel for fellesskapet, og ved å gi dem en offisiell kompatibilitet utvider vi mulighetene for flere funksjoner, flere produkter og mer åpenhet med ELKO Smart løsninger gjennom hele Homey-tilbudet, forteller Nicolas Balzer, Strategic Business Manager for ELKO Smart i en pressemelding.

ELKO Smart-appen i Homey App Store er basert på det gode arbeidet som ble gjort med den uoffisielle community-appen og tilbakemeldingene fra brukerne. Med lanseringen ønsker ELKO å gi Homey-brukerne muligheten til å dra nytte av enda flere smartenheter.

Derfor har den nye offisielle appen støtte for enda flere Zigbee-enheter, inkludert noen av ELKO sine nyeste lanseringer. 
Nå kan man kombinere enda flere ELKO Smart produkter med andre smartløsninger, inkludert Sonos, Philips Hue og mange andre merker, for å skape et komplett Homey smarthjem med fokus på komfort, energieffektivitet og sikkerhet.

Tilgjengelig for enda flere brukere
Ved å lage en offisiell app får enda flere Homey-brukere tilgang til den. I motsetning til community-apper som er begrenset til Homey Pro-brukere, fungerer den offisielle ELKO Smart-appen for både Homey- og Homey Pro-tilbud.

- For oss er dette et viktig skritt i retning av vår visjon om å være den rette leverandøren av en kvalitativ og veldesignet smarthusløsning, både for teknologientusiaster og brukere som ønsker et enkelt og bekymringsfritt smarthus, avslutter Balzer.