Kristinn Vilhjálmsson kommer opprinnelig fra Island, hvor han i mange år har drevet det tradisjonsrike elektroselskap Vikurraf ehf.

Han startet i Vikurraf ehf. som lærling i 1983 og i 1997 overtok han og kolleger selskapet, og hvor Kristinn var daglig leder fram til 2017. Da flyttet han sammen med familien til Stavanger, etter at begge sønnene tidligere hadde fått seg jobber og flyttet til Stavanger.

 Kristinn kommer nå fra stillingen som anleggsleder hos OneCo Vest AS. 

Daglig leder Tjerand Djup Nesvik er meget godt fornøyd med å få med seg Kristinn i FLOW Elektro Sør-Vest teamet, og selskapet har nå to ledere med installatør-papirene på plass.

Tjerand (28) og Kristinn (55) har sammen funnet et trygt og godt samarbeid, hvor ambisjoner og erfaring balanseres mellom to ydmyke men sultne FLOW-kolleger.

 - Det var fokuset FLOW Group har på kundene og medarbeiderne, og det tette faglige fellesskapet rundt i landet som var avgjørende for beslutningen om å takke ja til stillingen som faglig leder i FLOW Elektro Sør-Vest, sier Kristinn Vilhjálmsson.

- Vi er allerede i gang med rekruttering av flere medarbeider, og vi ønsker å tiltrekke oss personer som vil bidra til å skape noe nytt og spennende i bransjen, sier Tjerand Djup Nesvik.

- FLOW Group, med sin strategi og sitt konsept, er en spennende teknisk aktør som vi gleder oss til å være med og videreutvikle her i Stavanger-regionen, avslutter Vilhjálmsson og Djup Nesvik i FLOW Elektro Sør-Vest.